Stratenvolleybal-toernooi

Stratenvolleybal-toernooi

Stratenvolleybal toernooi

Het toernooi vindt plaats op het feestterrein in Oudehaske.  Alle inwoners van Oudehaske en omgeving, zowel volwassenen als kinderen mogen meedoen. Het is niet belangrijk of u wel dan niet ervaring heeft in de volleybalsport.

De (mixed-) teams bij de senioren bestaan uit minimaal 6 personen, waarbij ten alle tijde minimaal 2 dames in het veld moeten staan. Het is leuk, gezellig als er per Straat, Buurt, Vriendengroep e.d. een team wordt gevormd.

Een (basisschool-) jeugd (mixed) team bestaat uit minimaal 4 personen. De leeftijd  is van 6 tot en met 13 jaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we eventueel een nadere indeling naar leeftijd.

Het programma van de avond ziet er ongeveer als volgt uit.

Vanaf 18:00 uur beginnen we met de poulewedstrijden, elk team speelt ca. 5 à 6 wedstrijden.

Na de poule wedstrijden kunt u genieten van een welverdiende pauze.

Daarna hervatten we het volleybaltoernooi waarbij alle teams weer spelen. Zij het nu in een finale poule dan wel in een verliezers poule.

Een avond vullend programma dus voor alle teams. Zo weet iedereen aan het eind van de avond op welke plaats hij is geëindigd. Uiteraard vindt na afloop van het toernooi een prijsuitreiking plaats.

Een team kan aangemeld worden door de aanvoerder van dat team, deze vermeld de eigen gegevens en die van de overige spelers op het inschrijfformulier.


HOME

Zoek naar …….

Abonneer je voor deze website

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 38 andere abonnees

Volg me op Twitter

Laatste Berichten