Heren2 in een nieuwe tenue door sponsor Jissink Advies uit Heerenveen.

Heren2 in een nieuwe tenue door sponsor Jissink Advies uit Heerenveen.

Category : Geen categorie

Heren 2 van Volleybalvereniging Oudehaske wordt de komende jaren gesponsord door Jissink Advies.  Het team is erg content met hun nieuwe outfit, welke bedrukt is met het frisse logo van het adviesbureau.

De wedstrijdkleding  van Heren 2  was nodig aan vernieuwing toe. Het team vond gelukkig dit jaar een goede sponsorpartner bij Jissink Advies. Spelen in een nieuw shirt in de eigen sportzaal Kulturhûs Oudehaske geeft het team een enorme positieve energie.  De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue resulteerde meteen in winst.

Mariëlle Jissink uit Heerenveen heeft een adviesbureau en is de verbindende schakel voor verzuim, re-integratie en personeelsadvies. Al jarenlang houdt Mariëlle zich bezig met werkzaamheden op het gebied van verzuim, sociale zekerheid, personeelszaken en arbeidsmobiliteit. In uiteenlopende organisaties en met een grote diversiteit aan mensen heeft zij  samengewerkt. Als afgestudeerd en geregistreerd Register Casemanager is ze tevens docent voor CS Opleidingen aan de Post HBO opleiding tot Register Casemanager van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.


HOME

Zoek naar …….

Abonneer je voor deze website

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 38 andere abonnees

Volg me op Twitter

Laatste Berichten