Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!  

Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!  

Category : Geen categorie

Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!
 

Zowel het meiden B team als het Jongens B team van volleybalvereniging Oudehaske speelden in verouderde shirts. In schoonmaakservice Veenstra  hebben ze een nieuwe sponsor gevonden, zodat ze nu allemaal in mooie nieuwe shirts de wedstrijden kunnen spelen in het Kulturhûs in Oudehaske.

Het Kulturhûs is ook de verbindende schakel tussen de volleybalvereniging Oudehaske en Schoonmaakservice Veenstra.  Veenstra zorgt er namelijk voor dat het Kulturhûs, maar ook de sportzaal, er altijd schoon en verzorgd uitzien. De beide B jeugd teams zijn erg blij met hun nieuwe shirts!

Schoonmaakservice Veenstra ontwikkelt en profileert zich in Friesland en de Noordoostpolder als een degelijk, betrouwbaar en klantgericht schoonmaakbedrijf. Friese nuchterheid, goed luisteren naar de klanten en zich voortdurend verplaatsen in hun eisen en wensen, is hiervoor de belangrijkste leidraad.

Volleybalvereniging Oudehaske is zeer content met de sponsoring van Schoonmaakservice Veenstra!


HOME

Zoek naar …….

Abonneer je voor deze website

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 38 andere abonnees

Volg me op Twitter

Laatste Berichten