Geslaagd Glow in the Dark Volleybal Toernooi !!

Geslaagd Glow in the Dark Volleybal Toernooi !!

Category : Geen categorie

CcOziksXEAArTFG CcPYMNiWAAExR_bCcOzkNtWAAEMgDF Glow in the dark 270216 (12) Glow in the dark 270216 (13) Het Glowing in the Dark Volleybal Toernooi werd zaterdag 27 februari in 2 delen gehouden. Het werd georganiseerd door de Volleybal vereniging Oudehaske , samen met jeugd en ouders van Wings Roemenië, die geld inzamelen voor een project komende zomer.

De sportzaal van het Kulturhûs Oudehaske was volledig geblindeerd. Er kwam geen spatje licht van buiten meer binnen. De kids en jeugd kwamen in lichte shirts en broekjes binnen. Ze hadden zich met neon verf geschminkt en droegen Glow sticks in hun haar, om de hals, etc. Het gewone licht werd na een welkomstwoord uit gedaan. Toen werden de blacklight spots zichtbaar. Na het wennen aan het donker, was iedereen verrast door alle neon lijnen, netten, schmink en kleding.

Het toernooi van de kids werd in de middag in 4 poules op kleine velden gespeeld. De jeugd speelden op avond in 3 poules op groot veld. De deelnemers kwamen natuurlijk uit Oudehaske, maar ook St. Johannesga, Joure en Heerenveen. Met muziek op de achtergrond werden de wedstrijdjes, welke een mengeling van fanatiek, sportief en gezellig spel waren, gespeeld.

De reacties waren alleen maar positief en velen hopen dat dit een jaarlijks terugkerend
evenement in het Kulturhûs Oudehaske Glow in the dark 270216 (14)gaat Glow in the dark 270216 (15)worden.

Foto’s op onze site zijn van onze volleyballeden.

 

 

 

 

 

De foto’s die gepubliceerd zijn in de Jouster Courant zijn gemaakt door
Grietje van der Reijnst-Brak (Het Staat Erop! Fotografie).

De volledige, prachtige serie foto’s zijn te bekijken en te bestellen: Klik hier


HOME

Zoek naar …….

Abonneer je voor deze website

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 38 andere abonnees

Volg me op Twitter

Laatste Berichten