Tiemen Kiewiet benoemd tot erelid van de Volleybal Vereniging Oudehaske

Tiemen Kiewiet benoemd tot erelid van de Volleybal Vereniging Oudehaske

Category : Geen categorie

IMG_0199
Oorkonde Erelid Tiemen Kiewiet

Op maandagavond 28 januari tijdens het Ouder-Kind en Mix toernooi voor eigen verenigingsleden werd Tiemen Kiewiet, die zijn zoons en kleinkinderen aanmoedigde vanaf de tribune, gevraagd om even naar de zaal te komen. Te midden van de leden is Tiemen Kiewiet benoemd tot erelid van de Volleybal vereniging Oudehaske.

Tiemen is nog steeds actief binnen de vereniging ondanks zijn respectabele leeftijd van 72 jaar. Hij klimt regelmatig de scheidsrechter stoel nog op om competitie-wedstrijden van de teams te leiden. Hij houdt de telling bij van de heren1-wedstrijd. En volleybalt nog regelmatig mee met de recreantenploeg van Oudehaske.

60jaar052

 

Tiemen is trainer, coach en voorzitter geweest van de vereniging. Hij stond altijd klaar: fluiten bij toernooien, meehelpen bij het opbouwen van het stratenvolleybal, etc.
In de notulen van de jaarvergadering 1989/1990, toen Tiemen voorzitter was, staat te lezen dat men wel vond dat er een grotere gymzaal moest komen. Nu, 25 jaren later kunnen we heel erg trots zijn op dit prachtige nieuwe gebouw, waar we voor het eerst met senioren én jeugd gezamenlijk een toernooi konden organiseren.

60jaar043

 

Op deze avond kwamen een aantal verhalen los: senior leden hadden training gehad van Tiemen toen ze bij de jeugd speelden. Ook coachte hij teams bij de competitiewedstrijden.
Zelfs jeugdspelers van rond de 16 jaar, kwamen met herinneringen dat Tiemen hen getraind had toen ze nog maar 7/8 jaar waren. Tiemen wilde hen serieus wat leren, hield wel van een grapje, maar daarna moest er weer gewerkt worden.

DSC_0645

 

Leden die Tiemen pas in de laatste 12 jaar hebben leren kennen, kunnen zich bijna niet voorstellen dat Tiemen ook minder gezonde / slechte jaren heeft meegemaakt. Hij loopt weer als een kievit.
Tiemen kreeg een oorkonde en een kleine attentie van de vereniging. De vereniging hoopt dat Tiemen nog een flink aantal jaren kan genieten van de volleybalsport op welke manier ook.

 


HOME

Zoek naar …….

Abonneer je voor deze website

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 38 andere abonnees

Volg me op Twitter

Laatste Berichten