Heren2 in een nieuwe tenue door sponsor Jissink Advies uit Heerenveen.

Heren 2 van Volleybalvereniging Oudehaske wordt de komende jaren gesponsord door Jissink Advies.  Het team is erg content met hun nieuwe outfit, welke bedrukt is met het frisse logo van het adviesbureau.

De wedstrijdkleding  van Heren 2  was nodig aan vernieuwing toe. Het team vond gelukkig dit jaar een goede sponsorpartner bij Jissink Advies. Spelen in een nieuw shirt in de eigen sportzaal Kulturhûs Oudehaske geeft het team een enorme positieve energie.  De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue resulteerde meteen in winst.

Mariëlle Jissink uit Heerenveen heeft een adviesbureau en is de verbindende schakel voor verzuim, re-integratie en personeelsadvies. Al jarenlang houdt Mariëlle zich bezig met werkzaamheden op het gebied van verzuim, sociale zekerheid, personeelszaken en arbeidsmobiliteit. In uiteenlopende organisaties en met een grote diversiteit aan mensen heeft zij  samengewerkt. Als afgestudeerd en geregistreerd Register Casemanager is ze tevens docent voor CS Opleidingen aan de Post HBO opleiding tot Register Casemanager van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!  

Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!
 

Zowel het meiden B team als het Jongens B team van volleybalvereniging Oudehaske speelden in verouderde shirts. In schoonmaakservice Veenstra  hebben ze een nieuwe sponsor gevonden, zodat ze nu allemaal in mooie nieuwe shirts de wedstrijden kunnen spelen in het Kulturhûs in Oudehaske.

Het Kulturhûs is ook de verbindende schakel tussen de volleybalvereniging Oudehaske en Schoonmaakservice Veenstra.  Veenstra zorgt er namelijk voor dat het Kulturhûs, maar ook de sportzaal, er altijd schoon en verzorgd uitzien. De beide B jeugd teams zijn erg blij met hun nieuwe shirts!

Schoonmaakservice Veenstra ontwikkelt en profileert zich in Friesland en de Noordoostpolder als een degelijk, betrouwbaar en klantgericht schoonmaakbedrijf. Friese nuchterheid, goed luisteren naar de klanten en zich voortdurend verplaatsen in hun eisen en wensen, is hiervoor de belangrijkste leidraad.

Volleybalvereniging Oudehaske is zeer content met de sponsoring van Schoonmaakservice Veenstra!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Spelregelbewijs – Volleybalmasterz

Spelregelbewijs

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter. Voor onze  scheidsrechterscoördinator is het prettig dat er meer gekwalificeerde scheidsrechters beschikbaar komen. Alleen daarom al zou iedere volleyballer zijn spelregelbewijs moeten halen.

Wie van mini’s naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels.
Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?!

Via de website Volleybalmasterz.nl kun je eenvoudig je spelregelbewijs halen.

Volleybalmasterz.nl in het kort
Op Volleybalmasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site vind je eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Weet je genoeg, dan kun je daar ook de spelregeltoets waarmee je je spelregelbewijs kunt halen, doen.

Ideaal voor de jeugd én onze vereniging!

 

Geplaatst in Competitie, Info NEVOBO | Getagged | Een reactie plaatsen

START Trainingen Seizoen 2017-2018

De eerste trainingen beginnen weer vanaf

Maandag 4 september.

Geplaatst in Competitie | Reacties uitgeschakeld voor START Trainingen Seizoen 2017-2018

Poiesz Sponsor Actie: Iedereen bedankt!!

Poiesz sponsor gala

We hebben weer een prachtige cheque mogen ontvangen tijdens het Poiesz Sponsor gala.

Een bedrag van € 1062,-.

Ten eerste: Poiesz Supermarkt BEDANKT!
De vereniging is er erg blij mee.

Super dat er zoveel mensen waren die de club hebben gesteund middels hun munten.
En Kids, Jeugd en Senioren (ouders ook), fijn dat jullie hebben geholpen bij de Poiesz Supermarkt Oudehaske.

IMG-20160415-WA0005

De kinderen: Mirna, Friso, Johan, Maud, Rosalie, Amerins, Niels, Jenthe, Ilona en Inge hebben genoten van Monique Smit, O’G3ne en B-Brave op vrijdagavond 15 april bij het Poiesz Sponsor Gala.

Zij vertegenwoordigden de volleybal vereniging en ontvingen de cheque op deze avond.

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen