Jeugd nieuws

Schoonmaakservice  Veenstra steekt beide B teams van volleybal vereniging Oudehaske in het nieuw!
 
Zowel het meiden B team als het Jongens B team van volleybalvereniging Oudehaske speelden in verouderde shirts. In schoonmaakservice Veenstra  hebben ze een nieuwe sponsor gevonden, zodat ze nu allemaal in mooie nieuwe shirts de wedstrijden kunnen spelen in het Kulturhûs in Oudehaske.

Het Kulturhûs is ook de verbindende schakel tussen de volleybalvereniging Oudehaske en Schoonmaakservice Veenstra.  Veenstra zorgt er namelijk voor dat het Kulturhûs, maar ook de sportzaal, er altijd schoon en verzorgd uitzien. De beide B jeugd teams zijn erg blij met hun nieuwe shirts!

Schoonmaakservice Veenstra ontwikkelt en profileert zich in Friesland en de Noordoostpolder als een degelijk, betrouwbaar en klantgericht schoonmaakbedrijf. Friese nuchterheid, goed luisteren naar de klanten en zich voortdurend verplaatsen in hun eisen en wensen, is hiervoor de belangrijkste leidraad.

Volleybalvereniging Oudehaske is zeer content met de sponsoring van Schoonmaakservice Veenstra!

 

Plus trainingen voor Jongens

Om het voor jongens aantrekkelijk te maken om te gaan volleyballen worden er extra trainingen verzorg door www.trainerleert.nl op zondagmiddag in het Kulturhûs in Oudehaske.

Deze trainingen zijn alleen voor jongens uit onze regio en directe omstreken. Iedereen kan meedoen en er is geen selectie vooraf, wel zijn hieraan nog afzonderlijke kosten verbonden.

Eerste kennismakings training Plus-trainingen voor jongens in Oudehaske op zondag 10 september vanaf 10:00 – 14:00 uur. Meer informatie en aanmeld mogelijkheden vind je op de website van trainerleert.

Talenten Trainingcentrum Akkrum …

Het Talenten Trainingcentrum Akkrum (voorheen rayonselectie) organiseert voor het derde jaar de talenten trainingen.  Het eerste jaar smaakte naar meer!

Voor deze trainingen worden getalenteerde meisjes gezocht, die zin hebben om twee keer in de maand op de zondagochtend 2 uur lang extra trainingen te krijgen op techniek. Ze zullen trainen met andere jeugd met nagenoeg hetzelfde niveau. De trainingen duren 2 uur en zullen gegeven worden in Akkrum.

Er wordt een selectie gemaakt in 3 leeftijds categorieën, namelijk:
-C jeugd, geboren op of na 1 okt. 2001. Selectietraining van 10.00 – 11.00 uur.
-B jeugd, geboren op of na 1 okt. 1999. Selectietraining van 12.00 – 13.00 uur.
-A-jeugd, geboren op of na 1 okt. 1997. Selectietraining van 12.00 – 13.00 uur.