Jeugd nieuws

Plus trainingen voor Jongens

Om het voor jongens aantrekkelijk te maken om te gaan volleyballen worden er extra trainingen verzorg door www.trainerleert.nl op zondagmiddag in het Kulturhûs in Oudehaske.

Deze trainingen zijn alleen voor jongens uit onze regio en directe omstreken. Iedereen kan meedoen en er is geen selectie vooraf, wel zijn hieraan nog afzonderlijke kosten verbonden.

Eerste kennismakings training Plus-trainingen voor jongens in Oudehaske op zondag 10 september vanaf 10:00 – 14:00 uur. Meer informatie en aanmeld mogelijkheden vind je op de website van trainerleert.

Talenten Trainingcentrum Akkrum …

Het Talenten Trainingcentrum Akkrum (voorheen rayonselectie) organiseert voor het derde jaar de talenten trainingen.  Het eerste jaar smaakte naar meer!

Voor deze trainingen worden getalenteerde meisjes gezocht, die zin hebben om twee keer in de maand op de zondagochtend 2 uur lang extra trainingen te krijgen op techniek. Ze zullen trainen met andere jeugd met nagenoeg hetzelfde niveau. De trainingen duren 2 uur en zullen gegeven worden in Akkrum.

Er wordt een selectie gemaakt in 3 leeftijds categorieën, namelijk:
-C jeugd, geboren op of na 1 okt. 2001. Selectietraining van 10.00 – 11.00 uur.
-B jeugd, geboren op of na 1 okt. 1999. Selectietraining van 12.00 – 13.00 uur.
-A-jeugd, geboren op of na 1 okt. 1997. Selectietraining van 12.00 – 13.00 uur.