Stratenvolleybal Toernooi

De volleybalvereniging Oudehaske organiseert jaarlijks een Stratenvolleybal-toernooi.

Het toernooi vindt plaats op het feestterrein in Oudehaske.  Alle inwoners van Oudehaske, zowel volwassenen als kinderen mogen meedoen. Het is niet belangrijk of u wel dan niet ervaring heeft in de volleybalsport.

De (mixed-)teams bij de senioren bestaan uit minimaal 6 personen, waarbij ten alle tijde minimaal 2 dames in het veld moeten staan. Het is de bedoeling dat de teams zoveel als mogelijk gevormd worden met spelers die in dezelfde straat wonen. Meerdere teams per straat is uiteraard ook mogelijk.

Een (basisschool)jeugd (mixed) team bestaat uit minimaal 4 personen. De leeftijd  is van 6 tot en met 13 jaar.

Het programma van de avond ziet er ongeveer als volgt uit.

Vanaf 18:00 uur beginnen we met de poulewedstrijden, elk team speelt ca. 5 à 6 wedstrijden. Na de poule wedstrijden kunt u genieten van een welverdiende pauze. Daarna hervatten we het volleybaltoernooi waarbij net als anders alle teams weer spelen. Zij het in de finale poule dan wel in de verliezers poule. Een avond vullend programma dus voor alle teams. Zo weet iedereen aan het eind van de avond op welke plaats hij is geëindigd. Uiteraard vindt na afloop van het toernooi een prijsuitreiking plaats.

Een team kan aangemeld worden door de aanvoerder van dat team, deze vermeld de eigen gegevens en die van de overige spelers op het inschrijfformulier.